Seminar case ecologice, case naturale…un trend sau o necesitate?

Seminar case naturale : „Să-ți construiești o casă naturală nu înseamnă să renunți la lux, confort sau să faci un pas înapoi,în trecut. O casă naturală înseamnă sănătate, bunăstare psihică, independență financiară, confort, independență, durabilitate. O casă naturală înseamnă protejarea naturii, protejarea vieții, a viitorului!”

Pe scurt  despre eveniment:

Unde?  – restaurantul hotelului Roberto, din Slănic, Prahova

Când? – 13-14 februarie 2016. Ambele zile, între orele 10.00 și 18.00, cu mai multe pauze

Despre ce? – asociația „Case Naturale” proaspăt  înfințată (planuri, obiective, cum vă va ajuta), case naturale în general, case ecologice și soluții moderne, stilul de viață ecologic, diferiți producători și furnizori de materiale de construcții ecologice, comunități în tranziție, echipe, arhitecti, arhitectura traditionala, proiecte individuale (casa din baloti din Turda), sobe cu masă termică, sobe rachetă

Costuri – 25lei/pers/zi sau 30lei/pers/2 zile

înscriere . doar cei care vor completa formularul afișat pe aeastă pagină se pot considera înscriși

Alte detalii : Hotelul în al cărei restaurant va avea loc evenimentul s-a umplut deja. Au fost rezervate toate camerele. În acest caz, vă recomandăm pensiunea „Casa Pădurii”  (rezervati telefonic la numarul  0728 978 037 cu precizarea ca pentru eveniment) În cazul in care nu ați reusit să vă descurcati cu cazarea, va rugăm sa ne comunicati la adresa de e-mailcasenaturaleinromania@gmail.com si vom face tot posibilul sa va ajutam!)  De asemenea, în pauza de masă puteți să alegeți o masă la restaurantul hotelului sau al altor restaurante din stațiune.Dat fiind faptul că interesul față de eveniment este mare, există posibilitatea ca restaurantul hotelului să fie plin, asadar sa luati in calcul acest aspect. Dacă aveți nevoie de îndrumări sau sfaturi în legătură cu aceste aspecte, vă rugăm să menționați în momentul în care veți completa formularul.

seminar case naturale

seminar case naturale

Seminarul organizat de Asociația „Case Naturale” din România, este organizat din mai multe motive :

  • prezentarea Asociației, obiectivele, planurile și scopurile acesteia. Prenzetarea beneficiilor pentru viitorii membri, întrucât Asociația „Case Naturale” este o asociație non-profit și a fost înființată, pentru a veni în ajutorul tuturor care aleg să construiască cu materiale și soluții numai și numai naturale, ecologice. Toate astea, în primul rând pentru a salva ceea ce se mai poate salva în ceea ce privește natura și să lăsăm moștenire copiilor și nepoților noștri ceva pentru care ei să fie mândri de noi.
  • prezentarea a cât mai multor soluții ecologice de a construi o casă. Soluții naturale, locale, sau soluții ecologice, mai ales materiale prefabricate, ecologice, cu ajutorul cărora puteți să vă protejați sănătatea și în același timp să aveți o casă construită din materiale de construcții ecologice, de calitate, recunoscute, cu certificări la nivel național, european sau chiar global
  • salvarea și protejarea arhitecturii tradiționale
  • discuții despre tranziția oamenilor din mediul urban spre cel rural, pentru proiecte ecologice, sustenabile, formarea cominităților ecologice
  • prezentarea diferitelor soluții ecologice (economic, eficient, sănătos, ieftin) pentru înbunătățirea confortului termic din case : sobe cu masă termică
  • prezentarea proiectelor individuale, case construite în regie proprie
  • …..prezentări practice, și multe altele

Detalii : subiecte abordate, prezentari, prezentatori, înscriere, etc

Programul evenimentului

Evenimentul se va desfășura pe durata a două zile, mai exact pe 13 și 14 februarie anul curent (2016). În ambele zile se va începe la ora 10.00 și se va termina la ora 18.00. După fiecare oră vom avea pauze de câte 10 minute, iar începând cu ora 13.30 și până la ora 15.00 va fi o pauză de o oră și jumătate pentru servirea mesei.

Până la data începerii a aacestui eveniment, ne rezervăm dreptul de a efectua modificări în program, cu condiția de a vă informa la timp. În acest scop, vă recomandăm (dacă aveți posibilitatea) de a urmării evenimentul, pe pagina noastră de facebook.


Detalii pentru cazare

Hotelul restaurantului în care se organizează evenimentul a fost deja rezervat de participanți. În acest caz, vă recomandăm pensiunea „Casa Pădurii” ( 0728 978 037 ) sau alte pensiuni. Este foarte important să specificați că închiriați camere pentru seminarul din 13-14 februarie. Altfel riscati sa fiti refuzati.

Costuri

Asociația „Case Naturale” din România este o asociație non-profit și scopul principal este și va fi întodeauna ajutorarea celor care doresc informații despre casele ecologice sau vor șă-și construiască o astfel de casă. Tocmai în acestă idee, întodeauna și la toate evenimentele organizate de noi, ne vom strădui să satisfacem toate gusturile, nevoiele celor interesați de acest domeniu. Acesta este scopul nostru și cu acest eveniment, dar dat fiind faptul că suntem la început de drum, suntem nevoiți să afișăm o taxă de participare pentru a putea acoperi deplasarea și cazarea tuturor celor care vor veni să vă prezinte soluțiile ecologice, celor care pe viitor vă pot fi de folos la construirea căsuței dumneavoastră. Promitem, că în viitor, pentru fiecare membru cotizant, intrarea la astfel de eveniment va fi gratuit…dar despre beneficii, vom vorbi chiar la seminar!

În acest context, am fixat o taxă de participare de 25 lei pentru acele persoane care doresc să participe doar o zi sau 30 lei pentru persoanele care sunt interesați să urmărească tot evenimentul. Pentru copii sub 18 ani nu există taxă de participare. Plata se va face cu cel puțin 15 minute înaintea orei anunțate pentru eveniment!

Înregistrare : cu părere de rău, trebuie să vă anunțăm că nu mai sunt locuri pe scaune la acest eveniment. Dacă vă înregistrați, vă rugăm să aveți în vedere faptul că există riscul să stați în picioare. Veți intra în sală, doar după ce vor intra cei care și-au rezervat deja locuri. Vă mulțumim pentru înțelegere. Vă așteptăm la celălate evenimente orgnizate de echipa noastră!

[contact-form to=’officehome4u@gmail.com’ subject=’Seminar case naturale’][contact-field label=’Nume’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Câte persoane înregistrați?’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’În care dintre zile participați?’ type=’select’ required=’1′ options=’Sâmbătă,Duminică,Ambele’/][contact-field label=’Comentariu’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]