Calendar evenimente case naturale

calendar evenimente case naturaleDragi prieteni! În încercarea noastră de a veni în ajutorul celor interesați de construcțiile naturale, am adăugat site-ului nostru un calendar al evenimentelor, cât se poate de simplu, interactiv, ușor de găsit evenimentele (înpărțite pe categorii în funcție de tipul evenimentului . voluntariat, atelier sau seminar, fiecare tip de eveniment având altă culoare).

Cea mai mare noutate este că, acum oricine poate adăuga în câteva minute propriul eveniment, (deocamdată) singura condiție fiind înregistrarea pe site. Și acest lucru se poate face cât se poate de simplu, fiecare având posibilitatea de a se înregistra cu diferite conturi, des utilizate cum ar fi cel de „facebook”, „gmai”, „linkedin” sau „twitter”.  Înregistrarea se face din bara laterală a paginii. După înregistrare se apasă butonul „Adaugă evenimente” și se urmează instrucțiunile! Este recomandat să aveți deja o pagină (pe blogul, site-ul vostru) cu descrierea largă a evenimentului, deoarece va fi util atunci când vei completa acest formular. Mai bine folosiți o descriere scurtă și convingătoare, care să stârnească interesul și oamenii să acceseze link-ul afișat de voi

Atenție! Sunt acceptate DOAR evenimetele care au legătură cu construcțiile naturale, ecologice. Orice alt tip de eveniment va fi șters iar utilizatorul va fi interzis.

Video : ce spun participanții la un atelier din vara anului 2015

Impresii dupa un atelier de constructii case naturale

Iată ce au spus unii participanti la un atelier de constructii case ecologice. Cuvintele folosite în unanimitate au fost NATURĂ si COMUNITATE!.... Voi vă permiteți să nu aveți o casă din lut, lemn, baloți sau alte materiale naturale? 😉 Cu : Laura Turdean, Titi Gavrila, Bianca Gavrila, Sucindra Bear, Si Moona, Maria Marinescu, Német Krisztina, Eugen Dobrovie, Farkas Árpád, Claudiu Pastor, Violeta Tuhoarca, Varga Istvan, Porojan Calin, Banda Ranache, Mire L'azur....Multumiri speciale celor care au depus efort special pentru acest filmulet inspirational : Titi Gavrilă, Mihai Miloiu si Laura Turdean!

Posted by Case naturale în România on 25 Noiembrie 2015
feb.
13
sâm
Seminar „Case naturale” – Slănic, Prahova @ Hotel, Roberto
feb. 13@10:00 am – feb. 14@6:00 pm

Pe scurt despre eveniment:
woUnde? – restaurantul hotelului Roberto, din Slănic, Prahova

Când? – 13-14 februarie 2016. Ambele zile, între orele 10.00 și 18.00, cu mai multe pauze

Despre ce? – Asociația „Case Naturale” proaspăt înfințată (planuri, obiective, cum vă va ajuta), case naturale în general, case ecologice și soluții moderne, stilul de viață ecologic, diferiți producători și furnizori de materiale de construcții ecologice, comunități în tranziție, echipe, arhitecti, arhitectura traditionala, proiecte individuale (casa din baloti din Turda), sobe cu masă termică, sobe rachetă

Costuri – 25lei/pers/zi sau 30lei/pers/2 zile

ÎNSCRIERE : doar cei care vor completa formularul afișat pe pe pagina evenimentului se pot considera înscriși