Atelier de construcții ecologice, bucătărie sănătoasă și off grid (viata fără facturi)!

Un eveniment recomandat în mod special celor care se gândesc la autosustenabilitate („off grid, viața fără facturi, case naturale, bucătărie sănătoasă!)!!!

În sfârșit, a sosit și primul eveniment din România, unde se va discuta pe larg, timp de 5 zile, despre termenii „off grid” sau viața fără facturi! Din ce în ce mai multă lume caută să lase în urmă viața de la oraș și să se mute în mediul rural sau, mai bine spus în sânul naturii! Din ce în ce mai mulți fac acest pas dar, încă sunt foarte mulți care ar face această schimbare dar nu au curaj sau nu stiu de unde sa inceapă! Prin atelierul de la Almasu Mare, judetul Alba (pe un teren care cândva a făcut parte din proiectul „Apusenii Verzi”) ne propunem să venim în ajutorul celor interesați de acest subiect!

In cele cinci zile ale evenimentului, vom discuta foarte mult despre tematicile propuse dar, vom ajuta la construirea unei case ecologice („case cu furci” -una dintre cele mai ieftine, durabile si rapide tehnici de construire cu lut si paie, cob, saci umpluti cu pamant). De asemenea, vom putea vizita o mică comunitate care a ales să trăiască fără facturi, 100%off grid. Veti putea vedea ce solutii au găsit, avantajele si eventualele probleme intampinate dupa alegerea acestui stil de viata! In cadrul atelierului, Teodora Czentye (raw vegan chef) va sustine si un workshop de introducere in arta alimentatiei crude si sanatoase!

Câteva detalii despre eveniment : 
 • Perioada : 07-11 august 2017 (5 zile, L-M-Mi-J-V)
 • Locația : Almasu Mare, Alba
 • Tematica : OFF GRID (viața fără facturi, autosustenabilitate, vizitarea unei mici comunități autosustenabile, 100% off grid)), CASE NATURALE, ECOLOGICE (tot ce inseamna case ecologice, iar practic se va lucra cu trei dintre cele mai ieftine, durabile si rapide tehnici : cob, saci umpluti cu pamant si „case cu furca”-un amestec de lut si paie, zidit in pereti cu furci), BUCĂTĂRIE VEGETARIANĂ (introducere in arta gătitului crud și sănătos)
 • Trainer : Németh János (specialist în domeniul construcțiilor și renovărilor cu materiale naturale)

Teodora Czentye (raw vegan chef)

 • Cazare : la corturi
 • Masă : se oferă  trei mese pe zi (hrană vegetariana)
 • Taxă de participare : 350 lei/persoană. 
 • Contact : colibaverdedinardeal@gmail.com

  Locuri disponibile : TOATE LOCURILE S-AU OCUPAT 🙁

   

Înscriere : 

Numărul maxim de persoane acceptate la acest eveniment, este 10! Locurile sunt limitate, iar pentru o bună organizare si seriozitate se percepe un avans de 100 de lei/persoană si este obligatoriu. După ce veti completa formularul de mai jos, veti primi un e-mail de confirmare, numarul de cont si vom raspunde la eventualele intrebari trecute la rubrica ”Comentariu” din formularul de mai jos.

Înscrierile se pot face până în data de 04 August (inclusiv!)

Dacă ești hotarât să participi, te rugăm să completezi formularul de mai jos : 

Lasă un răspuns

Conectează - te cu :
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.